Fyrmannaspel med Bridgetime

17-12-15

Bridgetime har kompletterats med stöd för olika typer av fyrmannaspel såsom ligaspel och lagstegetävlingar. Tävlingarna kan spelas med eller utan handikapp.

Det är lika enkelt att spela en fyrmannatävling som att spela en partävling med Bridgetime. Registrering av kontrakt, utspel och resultat är lika för de två spelformerna. Nord för protokoll på surfplattan och öst eller väst bekräftar. Sedan sköter Bridgetime uträkningen av matchresultatet direkt efter avslutad match. Spelarna stegar enkelt igenom matchprotokollet i både det öppna och slutna rummet, direkt efter avslutad match, bricka för bricka, och ser vunna/förlorade IMP, och matchresultatet VP, utan någon som helst manuell beräkning.

Samtliga resultat, inkl. IMP öf, IAF spelare och IAF lag, publiceras på webben i och med avslutat spel och kan analyseras i lugn och ro hemma.


Kontantfria köp i kafeterian

17-02-20

I linje med den kontantfria hanteringen av spelavgifter har vi nu även utvecklat kontantfri hantering för försäljning av kaffe mm i pausen. Medlemmen handlar på en surfplatta genom att klicka på en vara, som visas med bild och pris. Medlemmens klubbkonto debiteras automatiskt och medlemmen kan se sina inköp på sitt klubbkonto.


Växjöbridgen först ut med Bridgetime Pay

16-12-05

Nu slipper Växjöbridgen kontanter på klubben! Kontanthantering är administrativt arbetsamt och en säkerhetsrisk för klubben. Växjöbridgen är först ut att välja Bridgetime Pay, som är ett program för kontantfri hantering. Se filmen och läs beskrivningen av Bridgetime Pay på vår hemsida: www.bridgetime.se/bridgetime-pay.


Prova på Bridgetime gratis!

15-01-20

Klubbar som vill provspela en tävling med Bridgetime på sin klubb är välkomna att kontakta oss. Tävlingen inleds med en kort genomgång av Bridgetime. Det krävs inga speciella förberedelser för klubben eller utrustning för att provspela, vi tar med oss all utrustning: givsamling, surfplattor och mobilt bredbandsmodem.


Responsiv webbdesign

15-01-15

Utvecklingen av Bridgetime fortsätter! Bridgetime, som är en molntjänst, är utvecklad med den nya webbdesignteknologin, responsiv webbdesign. Att designen är responsiv innebär att Bridgetimes bilder och text anpassas i storlek och formgivning beroende på vilken hårdvara som besökaren har: en surfplatta eller en dator, samt hårdvarans skärmstorlek och upplösning.

Prova på du också!

Kontakta oss för att boka en demon­stra­tion av Bridgetime via internet.


Läs mer.

Många spelformer

Bridgetime stödjer par- och lagtävlingar, barometer, ligor och stegar, gröna hissen och fyr­manna­täv­ling­ar för par.


Läs mer.

Kontantfri hanter­ing av spel­avgifter

Men Bridgetime Pay får klubben kon­tant­­fri hantering av spel­avgifter. Varje medlem har ett klubb­konto och kan på klubbens hemsida följa sina transak­tion­er.


Läs mer.