SPF Seniorerna Järfälla har valt Bridgetime

19-04-23

Vi välkomnar SPF Seniorerna Järfällas bridgesektion som kunder till Bridgetime! Klubben har tagit beslut om att använda både beräk­nings­prog­ram­met Bridgetime och vårt system för kontantfri hantering av spelavgifter, Bridgetime Pay. Responsen från medlemmarna har varit positiv, bland annat uppskattar de att se brickresultatet och ställningen mellan ronderna och slutresultatet direkt på surfplattan efter avslutad tävling. Detaljerat resultat visas på webben.


SPF Seniorerna Järfälla provspelar

18-11-26

SPF Seniorerna Järfälla har provspelat Bridgetime. Antalet bord var 4 och 7 ronder med 2 brickor per rond spelades. Prova på-tävlingen blev mycket uppskattad av deltagarna.


Växjö golfklubb

18-10-09

Växjö Golfklubb har startat vinter-bridge för sina oldboys och spelar med Bridgetime varje tisdag eftermiddag.


Västerträffen skriver om Bridgetime

18-06-20

Västerträffen bridgeklubb i Göteborg började under vårterminen spela sina torsdagstävling med Bridgetime. Antalet bord är mellan 10 och 12 stycken. På sin hemsida skriver Västerträffen:

”Vi har nu gått ifrån tidigare manuella redovisningssystem för kontrakt och resultat (…) till ett web-baserat program där vi redovisar kontrakt och resultat på en surfplatta vid varje bord - och som ger alla deltagare en löpande information rond för rond. Efter tävlingens slut får vi en resultatredovisning som i detaljer visar slutkontrakt, givar, slutresultat och uppgifter om enskilda kontrakt. Det finns också en löpande poängliga som visar sammanlagda poäng.”


Pay

18-01-22

Swish och bankgiro har tillkommit som nya betalsätt av spelavgiften i Bridgetime Pay. Nu kan klubben hantera spelavgiften helt kontantfritt, även för gäster. Tävlingsledaren håller enkelt reda på vilka som betalar med klubbkonto, kontant, swish eller bankgiro.

Klubbens kassör får automatiskt en bokföringsorder bestående av ett sammandrag per betalsätt och en transaktionsslista per bokföringskonto. Utestående betalningar kontrolleras enkelt via en saldolista.

Prova på du också!

Kontakta oss för att boka en demon­stra­tion av Bridgetime via internet.


Läs mer.

Många spelformer

Bridgetime stödjer par- och lagtävlingar, barometer, ligor och stegar, gröna hissen och fyr­manna­täv­ling­ar för par.


Läs mer.

Kontantfri hanter­ing av spel­avgifter

Men Bridgetime Pay får klubben kon­tant­­fri hantering av spel­avgifter. Varje medlem har ett klubb­konto och kan på klubbens hemsida följa sina transak­tion­er.


Läs mer.