2019-04-23

SPF Seniorerna Järfälla har valt Bridgetime

Vi välkomnar SPF Seniorerna Järfällas bridgesektion som kunder till Bridgetime! Klubben har tagit beslut om att använda både beräk­nings­prog­ram­met Bridgetime Score och vårt system för kontantfri hantering av spelavgifter, Bridgetime Pay. Responsen från medlemmarna har varit positiv, bland annat uppskattar de att se brickresultatet och ställningen mellan ronderna och slutresultatet direkt på surfplattan efter avslutad tävling. Detaljerat resultat visas på webben.


2018-06-20

Västerträffen skriver om Bridgetime

Västerträffen bridgeklubb i Göteborg började under vårterminen spela sina torsdagstävlingar med Bridgetime Score. Antalet bord är mellan 10 och 12 stycken. På sin hemsida skriver Västerträffen:

”Vi har nu gått ifrån tidigare manuella redovisningssystem för kontrakt och resultat (…) till ett web-baserat program där vi redovisar kontrakt och resultat på en surfplatta vid varje bord – och som ger alla deltagare en löpande information rond för rond. Efter tävlingens slut får vi en resultatredovisning som i detaljer visar slutkontrakt, givar, slutresultat och uppgifter om enskilda kontrakt. Det finns också en löpande poängliga som visar sammanlagda poäng.”


2018-01-22

Swish och bankgiro i Bridgetime Pay

Swish och bankgiro har tillkommit som nya betalsätt av spelavgiften i Bridgetime Pay. Nu kan klubben hantera spelavgiften helt kontantfritt, även för gäster. Tävlingsledaren håller enkelt reda på vilka som betalar med klubbkonto, kontant, swish eller bankgiro.

Klubbens kassör får automatiskt en bokföringsorder bestående av ett sammandrag per betalsätt och en transaktionsslista per bokföringskonto. Utestående betalningar kontrolleras enkelt via en saldolista.


2017-12-15

Fyrmannaspel med Bridgetime Score

Bridgetime Score har kompletterats med stöd för olika typer av fyrmannaspel såsom ligaspel och lagstegetävlingar. Tävlingarna kan spelas med eller utan handikapp. 

Det är lika enkelt att spela en fyrmannatävling som att spela en partävling med Bridgetime Score. Registrering av kontrakt, utspel och resultat är lika för de två spelformerna. Nord för protokoll på surfplattan och öst eller väst bekräftar. Sedan sköter Bridgetime Score uträkningen av matchresultatet direkt efter avslutad match. Spelarna stegar enkelt igenom matchprotokollet i både det öppna och slutna rummet, direkt efter avslutad match, bricka för bricka, och ser vunna/förlorade IMP, och matchresultatet VP, utan någon som helst manuell beräkning.

Samtliga resultat, inklusive. IMP öf, IAF spelare och IAF lag, publiceras på webben i och med avslutat spel och kan analyseras i lugn och ro hemma.


2017-02-20

Kontantfria köp i kafeterian

I linje med den kontantfria hanteringen av spelavgifter har vi nu även utvecklat kontantfri hantering för försäljning av kaffe mm i pausen. Medlemmen handlar på en surfplatta genom att klicka på en vara, som visas med bild och pris. Medlemmens klubbkonto debiteras automatiskt och medlemmen kan se sina inköp på sitt klubbkonto.


2016-12-05

Växjöbridgen först ut med Bridgetime Pay

Nu slipper Växjöbridgen kontanter på klubben! Kontanthantering är administrativt arbetsamt och en säkerhetsrisk för klubben. Växjöbridgen är först ut att välja Bridgetime Pay, som är ett program för kontantfri hantering. Se filmen och läs beskrivningen av Bridgetime Pay.


2015-01-20

Prova på Bridgetime gratis!

Klubbar som vill provspela en tävling med Bridgetime Score på sin klubb är välkomna att kontakta oss. Tävlingen inleds med en kort genomgång av Bridgetime Score. Det krävs inga speciella förberedelser för klubben eller utrustning för att provspela, vi tar med oss all utrustning: givsamling, surfplattor och mobilt bredbandsmodem.


2015-10-15

Responsiv webbdesign

Utvecklingen av Bridgetime Score fortsätter! Bridgetime Score, som är en molntjänst, är utvecklad med den nya webbdesignteknologin, responsiv webbdesign. Att designen är responsiv innebär att Bridgetimes bilder och text anpassas i storlek och formgivning till vilken hårdvara som besökaren har: en surfplatta eller en dator, samt hårdvarans skärmstorlek och upplösning.


2013-10-10

Bridgetime Score provspelas

Bridgetime Systems AB bildades i januari 2012 och samtidigt börjades utvecklingen av beräkningsprogrammet Bridgetime Score. En prototyp av Bridgetime Score utvecklades i form av Powerpoint-bilder som presenterades för flera bridgeklubbar, för att få feedback av klubbarna. Klubbarnas mycket positiva respons gjorde att vi bestämde oss för att utveckla Bridgetime Score till ett modernt webbaserat tävlingssystem. Bridgetime ska även fungera som ett enkelt och effektivt system för klubbarnas administration.

Under spelsäsongen 2013 gjordes de första provspelningarna med Bridgetime Score i Sverige. Tävlingar genomfördes hos olika bridgeklubbar och alla klubbar blev mycket entusiastiska över att spela med Bridgetime Score – ”Det här är framtidens system”, som en spelare uttryckte det.

Onlinedemo

Kontakta oss för att boka en demonstration via internet.

Provtävling

Vi besöker er och spelar en partävling med så många ronder och brickor per rond som klubben önskar.
Kontakta oss

Prova 30 dagar

Prova Bridgetime och Bridgetime Pay kostnadsfritt på din bridgeklubb under 30 dagar.
Kontakta oss

Många spelformer

Bridgetime Score stödjer par- och lagtävlingar, barometer, ligor och stegar, gröna hissen och fyr­manna­täv­ling­ar för par.
Läs mer

Kontantfri hanter­ing av spel­avgifter

Med Bridgetime Pay får klubben kon­tant­­fri hantering av spel­avgifter. Varje medlem har ett klubb­konto och kan på klubbens hemsida följa sina transak­tion­er.
​Läs mer 

Vi hjälper din bridgeklubb att komma i gång

KUNDSERVICE

SPRÅK

Svenska

English

Français

SPRÅK

Bridgetime Systems AB
Stockholm, Växjö
Telefon: 08-640 01 30

© 2014 - 2020 Bridgetime AB

KUNDSERVICE

SPRÅK

Svenska

English

Français

Bridgetime Systems AB
Stockholm, Växjö
Telefon: 08-640 01 30

© 2014 - 2020 Bridgetime AB